Summa sidvisningar

lördag 9 juni 2012

Resans kinderägg

Tyvärr föll det sig så att den här resan krockat lite med avslutet på ett - i min värld - mycket stort projekt på jobbet där jag är lite ansvarig för vissa delar. Jag och mitt kontrollbehov är därför inte helt på samma scen ännu vad gäller reseplanering, förberedelser och allt som ska fixas och ordnas innan man drar. Förra året var jag däremot extremt välplanerad och hade örnkoll på minsta trosa och värktablett.

2011: Prickade av saker på en, långt i förväg strukturerad lista i excel (med 260 rader för övrigt).
2012: Springer runt i lägenheten och vevar med armarna och plockar ner lite det som råkar vara närmast, samtidigt som jag skriver förhandlingsunderlag till måndagens, för jobbprojektet, helt avgörande förhandling.
Jag tänker mig att när jag väl öppnar väskan för första gången någonstans i Baltikum kommer det bli lite som en överraskning vad som finns i. Jag har t om drömt om detta och i drömmen lånade jag saker av små mörka afrikabarn som sprang längst med bussen. Inte ok. Faktiskt.

Surprise!
What to wear, what to wear....


2 kommentarer:

  1. I grytlapp är man alltid välklädd+ killmagnet.
    Kul att se att flera gåvor grån mig ligger i packningen iaf

    SvaraRadera
  2. De där strumporna- är de en kvälls-stass månne? Sen kan jag påpeka Annika att INGET var från mig. Om nu inte Ulle stulit Mad Men från mig?!?!?
    Sara B

    SvaraRadera